В Барселоні відбувся Всесвітній мобільний конгрес 2024 року (Mobile World Congress, MWC)

В Барселоні відбувся Всесвітній мобільний конгрес 2024 року (Mobile World Congress, MWC)
304983 ПЕРЕГЛЯДІВ

У місті Барселона, Іспанія, відбувся Всесвітній мобільний конгрес 2024 року (Mobile World Congress, MWC), який є провідним заходом у світі для представлення мобільних технологій та суміжних галузей промисловості. Про це повідомило Інформаційне агентство Сіньхуа.

Головною темою цьогорічного MWC була ідея "Майбутнє понад усе", яка підкреслює важливість об'єднання галузей, континентів, технологій та спільнот для реалізації потенціалу майбутнього.

Міжнародна асоціація операторів мобільного зв'язку та виробників телекомунікаційного обладнання GSMA (Global System for Mobile Communications Alliance), яка організувала подію, повідомила, що участь у світовому мобільному конгресі на вулиці Гран-Віа у Барселоні взяли понад 95 тисяч відвідувачів з усього світу, що значно перевищує показник попереднього року, коли їх було 88,5 тисяч.

Одним із ключових аспектів події стали застосування штучного інтелекту в пристроях та мережах, розвиток технологій 5G та 6G, а також розширення взаємопов'язаності.

Під час своєї промови на конгресі генеральний директор GSMA Матс Гранрід підкреслив необхідність відповідати викликам та можливостям разом, наголосивши, що "разом ми сильні, а поодинці – ніхто".

За словами Гранріда, MWC перетворився на подію, яка представляє широкий спектр галузей, а не лише основну мобільну екосистему.

У цьому році на MWC було присутні близько 2400 експонентів та 1100 доповідачів, серед яких майже 300 китайських компаній, таких як China Mobile, China Telecom, Huawei, ZTE, Lenovo, Xiaomi та iFlytek.

Матс Гранрід зауважив, що китайські оператори активно використовують нові можливості для налагодження ділових контактів, що виходять за рамки звичайних телекомунікаційних послуг.

 

Мої відео