Я вірю в ЗСУ : 115 окрема механізована бригада ЗСУ надійно захищає нашу державу

Я вірю в ЗСУ : 115 окрема механізована бригада ЗСУ надійно захищає нашу державу
260462 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після того як 24 лютого 2022 року росія повномасштабно вторглася на територію України, тим самим лише підтвердивши свої давні наміри позбавити нас незалежності, українці об’єдналися та повстали проти спільного ворога. Професійні військові наших Збройних сил, до яких долучилися також добровольці та волонтери, з перших днів продемонстрували, що ми не здамося. З початку війни чимало підрозділів ЗСУ показали себе справжніми героями та патріотами. Серед них - 115 окрема механізована бригада ЗСУ. Перебуваючи у найбільш небезпечних ділянках фронту, вони є справжнім прикладом для наслідування.

Я вірю в ЗСУ : Військові 115 бригади – на стражі нашої безпеки

115 окрема механізована бригада ЗСУ з початку війни були відправлені на схід України. Тоді ця стратегічна ділянка була дуже важливою для подальшого ходу війни. Значна частина бійців бригади – добровольці, які вже опановували необхідні знання і навички для війни й подальшої перемоги. У цей найнебезпечніший період їм було дуже важко. Адже потрібно було за короткий час навчитися рити окопи та укріплювати бліндажі, і це під ворожими обстрілами. Попри труднощі військовослужбовці виконують свої обов’язки, чітко дослухаючись до наказів командування.

Дуже важливі заслуги 115 бригади на фронті – надійна служба під час оборони сходу України, ефективний і тривалий захист територій України протягом тривалого часу. Адже саме тоді, коли бригада перебувала там, навколо міста точилися жорстокі бої. Оскільки позиції 115-ї бригади перебували у безпосередній близькості до ворога, це було дійсно небезпечно. Однак вони не відступали.

Як розповідають самі воїни та їхнє командування, у 115 бригаді поєдналися професійні військові та молоді, натхненні спільною ідеєю добровольці. Саме тому бригада дуже ефективна у боротьбі з загарбниками. Вони готові без страху виконувати накази  у ворожому оточенні, при цьому не скаржаться на погані умови чи недостатню безпеку. Бійці вони переконують: вони готові воювати до перемоги.

Звичайно, і захищаючи нашу державу, і перебуваючи в інших гарячих точках сходу України, бійцям нелегко. Дійсно, їм надають достатньо озброєння, екіпірування і харчування, вони отримують необхідні засоби гігієни та все інше. Однак постійне вороже оточення та щоденні обстріли впливають на моральний стан, викликають втому, проте наші військові не збираються здаватися.

Я вірю в ЗСУ : 115 бригада має усе необхідне

115 бригада отримує все необхідне – від якісного харчування до озброєння (тепловізори, оптичні приціли, високоточні гвинтівки). Екіпірування, медикаменти, засоби гігієни – все отримують воїни якщо не від держави, то від волонтерів. Командування у сучасній армії професійне і сумлінне, накази віддають грамотно й згідно з ситуацією. Тож скаржитися їм немає на що.

Все, на що сподіваються бійці 115 бригади й до чого вони все ближче – це швидке закінчення війни обов’язково з нашою перемогою. На це вони налаштовують і своїх близьких і рідних, і всіх українців, до яких звертаються.

Теги: Вірю в ЗСУ , Наша громада пишається своєю військовою частиною, 115 бригада ЗСУ
Мої відео