Наша громада пишається своєю військовою частиною : 115 Окрема механізована бригада ЗСУ: завдяки таким воїнам Україна вистоїть у війні

Наша громада пишається своєю військовою частиною : 115 Окрема механізована бригада ЗСУ: завдяки таким воїнам Україна вистоїть у війні
203418 ПЕРЕГЛЯДІВ

З початку повномасштабної війни, яку росія розпочала на нашій землі, військові ЗСУ захищають Україну і кожного українця, захищають наше незалежне європейське майбутнє. Військові українських Збройних сил за значної підтримки волонтерів, кожного небайдужого громадянина та мешканців громади роблять колосальну роботу з захисту нашої держави. Однак особливе захоплення викликають бійці, які перебувають у найбільш гарячих точках фронту на сході та півдні. Одне з таких утворень - 115 Окрема механізована бригада ЗСУ.

Наша громада пишається своєю військовою частиною : 115 бригада: за весь час війни воїни демонструють сміливість і професіоналізм

Для того, щоб воювати на наших східних рубежах, необхідно не лише мати відмінне озброєння, але й бути сміливим і вмотивованим бійцем. Саме таких військових зібрала у собі 115 бригада. З початку війни бригаду відправили на захист сходу України. Весь цей час, незалежно від того, які були накази командування – стояти на місці й укріплювати позиції, чи відступати, воїни чітко, без сумнівів і страху все виконували. Оскільки тривалий період позиції бригади були в оточенні ворога, то і рити окопи, і будувати бліндажі їм доводилося під обстрілами та у постійній небезпеці. Бійці навіть не думали про самовільний відступ чи паніку.

Підкріплювало їхній бойовий дух те, що бійці мали все необхідне для проведення бойових операцій та захисту від ворога – екіпірування, високоточні гвинтівки, тепловізори, оптичні приціли. Не було проблем, за словами воїнів, і з провізією, медикаментами та іншими речами, що складають базові потреби хлопців під час військових дій. Чимале значення має і грамотне та відповідальне командування – на доцільність та правильність наказів зверху жодного разу не було скарг. Важливим для 115 бригади стало те, що у її складі, попри велику кількість добровольців, що є новачками у військовій справі, є і професіонали. Деякі з них боронять нашу державу з 2014 року. Як правило, вони обіймають посади командирів підрозділів і мають змогу координувати роботу менш досвідчених товаришів. Вони підказують і підбадьорюють менш досвідчених товаришів, допомагають їм підтримувати бойовий дух навіть у найскладніших ситуаціях.

Наша громада пишається своєю військовою частиною : Очікування і прогнози військових 115 бригади

Говорячи про те, чим саме воїни 115 бригади відзначилися у цій війні, варто згадати їхній героїзм під час битв на сході України. На той момент, коли вони обороняли рубежі сходу, там було дійсно небезпечно. Військовослужбовці розуміли, що воювати за Україну зараз, особливо у гарячих точках, дорівнює піддавати своє життя максимальному ризику. Однак заради батьківщини вони до цього готові. Тому ніякого дезертирства чи немотивованої здачі позицій у ЗСУ не буде, впевнені воїни. Натомість наша армія буде поступово повертати окуповані території. У тому ж бійці переконують своїх близьких та кожного українця, звертаючись у своїх відеороликах з передової.

Адже головна зброя і сила військових 115 бригади – значна мотивація і віра у нашу перемогу. Важливо пам’ятати, що російська армія дійсно має більше зброї та «гарматного м’яса», однак вона не захищає свою землю, тому  немотивована і деморалізована. А значить, наші бійці обов’язково переможуть. Хоча швидкою ця перемога не буде, у своїх зверненнях до громадян України військові запевняють: вони мають достатньо мотивації та патріотизму, щоб захистити свою батьківщину та кожного громадянина і не віддати росіянам жодного клаптика української землі.

Теги: Вірю в ЗСУ , Наша громада пишається своєю військовою частиною, 115 бригада ЗСУ
Мої відео