115 окрема механізована бригада : надійно боронить наші кордони до перемоги

115 окрема механізована бригада : надійно боронить наші кордони до перемоги
377940 ПЕРЕГЛЯДІВ

З першого дня, коли Росія розпочала повномасштабне вторгнення на територію України, військові  ЗСУ невпинно захищають нас та збільшують наші шанси на подальше безпечне та незалежне існування. Ще задовго до 24 лютого 2022 року ворог розпочав захоплення нашої держави, однак лише нещодавно продемонстрував усю свою жорстокість. Щоб не дозволити РФ здійснити задумане, щодня у різних точках фронту майже без відпочинку працюють українські Збройні сили. Заручившись підтримкою волонтерів та всіх свідомих громадян, вони роблять усе можливе, щоб вигнати окупанта з нашої землі та припинити смерті та руйнування. 115 Окрема механізована бригада ЗСУ – один з найбільш героїчних підрозділів нашої армії. Перебуваючи у найпекельніших місцях нашої держави, вони продемонстрували справжній героїзм та відданість.

Чим відзначилася 115 окрема механізована бригада?

115 окрема механізована бригада ЗСУ буквально з самого початку опинилася на східних рубежах нашої держави, у Сєверодонецьку. Тримати там межі фронту було стратегічно важливо для подальшої боротьби з РФ. Це було важко, оскільки будувати та укріплювати бліндаж, рити окопи та захищати цю територію доводилося під обстрілами. Воюючи на цій ділянці, не можна допускати помилок та проявляти слабкість. Це розуміли всі бійці бригади, тому більша її частина продовжувала виконувати накази командування, а також здобувати нові навички і досвід.

 Військові, які були у складі бригади, поєднали у собі найважливіші якості, необхідні для перебування на такій складній ділянці фронту. З одного боку вони мають надійне та досвідчене командування з профільною військовою освітою, з іншого боку у її складі чимало добровольців, натхненних патріотизмом та шляхетними прагненнями захистити свою батьківщину.

Оскільки 115 бригада об’єднала у собі найкращих представників нашої держави, на фронті вона дуже ефективна. Воїни бригади дійсно безстрашні, адже перебуваючи на сході держави, дуже близько до ворога, їм доводилося виконувати свої військові обов’язки в оточенні, у цілковитій небезпеці. 

Перебування в армії у гарячих точках – це важкий моральний тягар, навіть за умов хорошого оснащення всім необхідним, починаючи від харчування і до озброєння. Однак всі військові, які перебувають зараз на передовій у складі 115 бригади, не скаржаться і готові боронити Україну стільки, скільки треба, до перемоги.

Серед заслуг 115 бригади – їхня служба та результати під час битв за Сєверодонецьк. Тоді, коли вирішувалася доля цієї ділянки, саме вони обороняли кордони міста, тоді ця точка була однією з найнебезпечніших. Позиції 115-ї знаходилися дуже близько до ворога, тому небезпека була постійною. Але вони не відступили і точно виконували накази командування.

Що розповідають військові 115 окремої механізованої бригади зараз?

Хоча у пресі та інтернет-джерелах було чимало інформації щодо недостатнього забезпечення армії та некомпетентного командування, військові 115 окремої механізованої бригади заперечують цей факт. Вони розповідають, що на сьогодні мають усе необхідне технологічне забезпечення, у тому числі тепловізори, високоточні гвинтівки, оптичні приціли, використовують також Джавеліни, та іншу зброю. Бійці розповідають: їм є чим воювати з ворогом, а будь-яка інформація про те, що бригада не має озброєння чи екіпірування, так само як і історії про масові зради, є неправдою і провокацією егентурою ФСБ росії. Держава забезпечує на достатньому рівні всим необхідним.

Головне для 115 бригади зараз – перемогти ворога раз і назавжди. І щодня вони самовіддано працюють над цією метою.

 

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу
Мої відео