“Правотворення” окупантів – необґрунтоване зухвальство

“Правотворення” окупантів – необґрунтоване зухвальство
344736 ПЕРЕГЛЯДІВ
У сучасному суспільстві надважливо дотримуватися загальновизнаних норм поведінки. Стимулювати правослухняність допомагає єдина законодавча система, яка збалансовує співіснування різних людей, мінімізуючи маніпуляцію й примус щодо інших осіб.
З моменту повномасштабного військового вторгнення на територію України, вітчизняній правотворчості намагається завадити окупаційна. Ворог на тимчасово захоплених територіях хоче нав’язати норми, які суттєво різняться з тими, що дійсно мають юридичну силу і є обов’язковими для виконання. Цілком зрозуміло, що подібне ще більше ускладнює життя місцевого населення.
Тому звертаємо увагу тих, хто тимчасово вимушений проживати у юридичних протиріччях, що на всій території нашої держави, включаючи тимчасово окуповані території, «Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй», що закріплено у статті 8. Тобто, лише українські закони є обов’язковими до виконання й абсолютно легітимними, а можливість протистояти, ігноруючи загарбницьку політику росіян – впевнений крок до нашої Перемоги.
Все буде Україна!
Теги: Міністерство юстиції України, право, закон, війна в Україні
Мої відео