"Посади дерево - вирости мир" - саме під таким гаслом пройшов #Ecolympic на Київщині.

"Посади дерево - вирости мир" - саме під таким гаслом пройшов #Ecolympic на Київщині.
264737 ПЕРЕГЛЯДІВ

"Посади дерево - вирости мир" - саме під таким гаслом пройшов #Ecolympic на Київщині.

 

Сьогодні 11 квітня 2024 року на території одного з господарств Державного підприємства «Спеціалізоване лісогосподарське підприємство «КИЇВОБЛАГРОЛІС» поблизу села Хотів що в Обухівському районі було реалізовано один з Всеукраїнських проектів НОК України #OlympicLab за напрямом #Ecolympic. Екологічна подія зібрала спортсменів, студентів та лісівників щоб висадити саджанці молодої сосни. 

Все почалось з майстер класу та теоретичного курсу для присутніх, який провів в.о. генерального директора Підприємства Сергій Діденко, доречі майстер спорту України з боротьби греко-римської.

Далі почалась клопітка та важлива для нашого довкілля висадка до якої долучилася: голова Відділення НОК України в Київській області Ігор Малинський, учасник Олімпійських ігор в Атланті з дзюдо Карен Балаян, виконавчий директор Відділення НОК України в Київській області Вадим Гаєвий, члени  Відділення: заслужений тренер України Олександра Старкова, майстер спорту України з карате Антон Звєрєв, Віктор Гулай, Олег Шарапов, степендіатка Відділення Богдана Рошак та студенти-спортсмени Державного податкового університету та Ірпінського фахового коледжу економіки та права.

Після закінчення робіт працівники Київоблагролісу влаштували невеличкий пікнік!

Від команди Відділення НОК України в Київській області висловлюємо подяку керівнику Фонду державного майна України до якого відноситься ДП«Спеціалізоване лісогосподарське підприємство «КИЇВОБЛАГРОЛІС»,члену НОК України Віталію Ковалю за підтримку та сприяння в організації зазначеного заходу!

 

НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team Centr Sporta Державний податковий університет Кафедра фізичного виховання, спорту та здоров‘я Vadim  Hayviy Игорь Малинский Факультет соціально-гуманітарних технологій, спорту та реабілітації ДПУ Ірпінський фаховий коледж економіки та права @Київвоблагроліс #ліс #спорт #студенти #ДПУ #ЕКОЛОГІЯ

Мої відео