В Ірпені з користю пройшов екологічних захід до Міжнародного дня спорту заради розвитку та миру.

В Ірпені з користю пройшов екологічних захід до Міжнародного дня спорту заради розвитку та миру.
284483 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Ірпені з користю пройшов екологічних захід до Міжнародного дня спорту заради розвитку та миру.

 

Це нове свято, яке було започатковано у 2013 році Організацією Об’єднаних Націй разом з Міжнародним Олімпійським Комітетом. 23 серпня 2013 року Генеральна Асамблея ООН одноголосно ухвалила резолюцію, якою зазначалося, що «здоровий спосіб життя, фізична та інтелектуальна активність – запорука загального процвітання й добробуту». «Спорт на благо миру та розвитку» – ключове формулювання цієї міжнародної події, що підкреслює його важливість і необхідність для суспільства, держави та усіх нас.

Отож з нагоди Міжнародного дня спорту заради розвитку та миру (International Day of Sport for Development and Peace) за спільної взаємодії та організацій Відділення НОК України в Київській області та Факультету соціально - гуманітарних технологій, спорту та реабілітації Державного податкового університету здобувачі вищої освіти Університету спеціальностей: фізична культура і спорт, журналістика та психологія зібралися щоб причепурити спортивний комплекс ДПУ. Адже, саме дане свято спорту нагадує нам, що мирного співіснування можна досягти за допомогою єднання колективу спільною метою. Беручи участь не лише у спортивних заходах, але й екологічних, цим ми можемо поширювати послання миру, єдності та поваги один до одного, зрештою, сприяючи більш мирному світу.

До заходу також долучилися і науково-педагогічні працівники та гості які були не лише присутні, але й на рівні з молоддю працювали: голова Відділення НОК України в Київській області Ігор Малинський, виконавчий директор Відділення Вадим Гаєвий, декан Факультету соціально - гуманітарних технологій, спорту та реабілітації ДПУ Наталія Зикун, заступник декана Факультету Ольга Колючка, завідувач кафедри технології оздоровлення та фізкультурно-спортивної реабілітації ДПУ Олександр Ларєнтьєв, стипендіат Відділення НОК України в Київській області, студентка Державного податкового університету Богдана Рошак та інші працівники кафедр Факультету.

Не дарма кажуть у приказці: "Праця до поту, — їжа в охоту", таким чином після фізичної праці було реалізовано започаткований проєкт Відділенням НОК України в Київській області "Олімпійський пікні" де усі присутні моли змогу скуштувати справжню страву чумаків та козаків - куліш та насолодитись ароматом зборів карпатського чаю.

Загалом захід вдався на відмінно та з користю для учасників та довкілля!

 

Дякую ЗСУ за мирний день!

Через спорт, до перемоги!

 

#idsdp, #plantatreeua #plantatreegrowthepeace

НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team Медична клініка Столиця Державний податковий університет Centr Sporta

Мої відео