ТУ БЕБ в Одеській області вилучили понад 12 тисяч тютюнових виробів

ТУ БЕБ в Одеській області вилучили понад 12 тисяч тютюнових виробів
333789 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки України в Одеській області вилучили в учасників злочинної групи понад 8 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору та майже 4 тисячі електронних цигарок іноземного виробництва.

У результаті обшуків, що проводилися у нежитлових (складських) приміщеннях міста Одеси, ТМЦ передані на відповідальне зберігання.

Слідством встановлено, що група осіб діяла на території м. Одеси та Одеської області. Згадані особи організували незаконну діяльність зі зберігання, транспортування та збуту тютюнових виробів іноземних торгівельних марок без марок акцизного збору.

Наразі діяльність злочинної групи припинена.

Досудове розслідування кримінального провадження за ознаками правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) здійснюють детективи ТУ БЕБ в Одеській області за процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури та оперативного супроводу УСР в Одеській області.

Бюро економічної безпеки України систематично здійснює заходи щодо виявлення фактів незаконної реалізації підакцизної продукції без марок акцизного збору та недопущення їх вільного обігу.

Нагадаємо, нещодавно детективи Територіального управління БЕБ в Одеській області вилучили контрафактні цигарки вартістю 11,6 млн грн. Детальніше https://esbu.gov.ua/news/116-mln-grn-vartist-cigarok-viluchenih-tu-beb-v-odeskij-oblasti

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,контрафакт,контрафактні цигарки
Мої відео