Волинське теруправління БЕБ вилучило фальсифікатні підакцизні товари на 2 млн грн

Волинське теруправління БЕБ вилучило фальсифікатні підакцизні товари на 2 млн грн
434839 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління БЕБ у Волинській області за результатами обшуків вилучили близько 3,4 тис. літрів спирту та спиртових сумішей та 1,7 тис. пачок цигарок. Окрім того, вилучено 75 тис. грн готівки, отриманої внаслідок незаконної діяльності та 2 автомобілі, що використовувалися для транспортування фальсифікованої продукції.

Згадані товарно-матеріальні цінності були виявлені у групи зловмисників. Ці особи були встановлені співробітниками ТУ БЕБ у Волинській області в межах досудового розслідування кримінального провадження. Діючи за попередньою змовою, порушники організували незаконне виробництво, зберігання, придбання алкогольних напоїв із підробленими марками акцизного податку і тютюнових виробів без марок акцизного податку. В подальшому продукція збувалася на території Волинської області.

В місцях, де здійснювалось виготовлення і розлив алкогольної продукції, виявлено та вилучено ароматизатори, цигарки, спирт і спиртові суміші та реманент для виробництва контрафакту.

Загальна вартість вилучених незаконно виготовлених підакцизних товарів становить майже 2 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному проваджені здійснюють детективи ТУ БЕБ у Волинській області за процесуального керівництва прокурорів Волинської обласної прокуратури та у співпраці з Департаментом стратегічних розслідувань Національної поліції.

Теги: БЕБ,Бюро економічної безпеки,контрафакт,цигарки
Мої відео