На Донеччині через обстріли окупантів знову поранені та загиблі мирні мешканці - розпочато кримінальні провадження

На Донеччині через обстріли окупантів знову поранені та загиблі мирні мешканці - розпочато кримінальні провадження
307748 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури та окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у 19 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 10-13 червня 2022 року окупаційні війська рф з різнокаліберної зброї обстріляли міста Світлодарськ, Бахмут, Костянтинівка, Гірник, Авдіївка, а також селища Орлівка, Мідна Руда, Клинове, Максимільянівка та смт. Гостре.
Крім того, внаслідок авіаційного обстрілу селища Новобахмутівка одну людину поранено. Під щільним вогнем окупантів також опинились міста Соледар, Гірське та Красногорівка, де внаслідок артобстрілів отримали поранення п’ятеро людей, ще одна мирна мешканка, яка зазнала поранень у м. Лисичанськ Луганської області померла в одній з лікарень м. Дружківки.
Також ворог завдав ударів з тимчасово окупованих територій Донецької області по с. Новолуганське та смт. Нью-Йорк.
Від обстрілів рашистів були пошкоджені приватні домоволодіння, багатоквартирні житлові будинки, станцію швидкої медичної допомоги, магазини, складські приміщення, сільськогосподарське підприємство, свиноферму та об’єкти критичної і цивільної інфраструктури.
Мої відео